Wouters Platenkast gaat op 23 maart a.s. door als De Platenkoffer

 

Op zaterdag 23 maart 2019 is het tijd voor De Platenkoffer.
Vanaf 21.00 uur worden in café In de Gauwe Geit de beste en verrassendste covers gedraaid.
Tijdens deze gezellige kroegavond kunnen songs aangevraagd worden,
maar worden ook bepaald door het kofferspel, waarbij tevens leuke prijzen te winnen zijn.
De entree is gratis.

 

 


 

 Ze zijn weer terug de guys & doll van PlayItAgain.

In deze setting met Brigitte als nieuwe zangeres verkent PlayItAgain vol enthousiasme de paden van het pure ‘back to basic’ gevoel.

Het plezier en de beleving van de muziek spat ervan af.

Van ballads tot up-tempo rock met electrisch- en akoestische gitaren, mandoline, mondharmonica en meerstemmige zang die het geluid van PlayItAgain bepalen. Met vertolkingen van o.a. Beth Hart, John Mayer, Journey, Melissa Etheridge, Peter Frampton, Steve Miller, The Band, Brood, Tina Turner,  Bowie, The Stones… kortom een live-sessie met songs die staan als een huis.

 


 

 

 Vlnr: Bert Kroese (gitaar, mandoline & vocals), Bert Luiken (bas), Brigitte Ten Kleij (leadvocals), Tom Wijnen (drum, gitaar & vocals), en Hans de Jong (gitaar). 

 


 

“Oude” klasgenoten houden reünie bij “ nog oudere “meester in de kroeg


Oud- leerlingen die in de 70-er jaren bij elkaar in de klas zaten in Rozenburg ( bij Rotterdam), hebben elkaar  na 10 weken speuren weer teruggevonden. Ze wonen natuurlijk nu door het hele land heen, zijn allemaal dit jaar 50 jaar geworden  en hebben ook de meest verschillende banen. De meester ,Hert de Jong ,  waarbij ze in 1979 in de klas zaten, heeft het onderwijs  enkele jaren geleden vaarwel gezegd en is in Nijverdal  uitbater van het  café:  In de Gauwe Geit geworden.


Hier wordt dan ook op zaterdag 18 november een reünie gehouden. Van de 27 leerlingen , komen er 22 en ook andere leerkrachten uit hun tijd zullen daar ook aanwezig zijn. ’s Avonds wordt er natuurlijk feest gevierd en de band Sideroad zorgt er mede voor dat het een grandioze avond zal worden. En natuurlijk is iedereen op 18 november welkom om naar de band Sideroad te komen kijken en luisteren, want ze spelen voor eerste keer in de Gauwe Geit. Aanvang 22.00 uur!


 Zaterdag 28 oktober komt deze toerbuffeltocht DOOR DE Gauwe Geit heen! 

Route groen !!!!!

Zie hier


 

 

Dankzij Eduard, Marcus, Jan, Jim, Gerti en Gary is ons DRIEBANDENTEAM KAMPIOEN IN HET WEDSTRIJDJAAR 2015-2016!


 

GAUWEGEIT LIBRE-TEAM KAMPIOEN 2015-2016 !

PROMOTIE NAAR DE 5-E KLASSE

HULDE MNIRETTE, FENNIE JOHAN, DANIEL, KLAAS ,MIRETTE EN Janine


Voetbalteam horecavoetbaltoernooi 15 mei 2016 2 e plaats

Voetbalteam horeca voetbaltoernooi 15 mei 2016  11 e plaats

 Trots: Kampioen!!!!!

 

  


In de Gauwe Geit in teken van Wouters Platenkast

Wouter Felix zal op vrijdagavond 1 april vanaf 21.00 uur in Café - Tapperij In de Gauwe Geit een kijkje geven in zijn platenkast. Ruim dertig jaar is hij bezig met het verzamelen van muziek. Deze avond zal hij op interactieve wijze door zijn platenkast gaan en kunnen de mensen in de kroeg meebeslissen welke muziek gedraaid wordt.

Wat begon als een soort grap aan de bar is nu uitgroeit tot een avondvullend programma en dat is geen grap. Op de facebookpagina van In de Gauwe Geit en via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen verzoekjes worden ingediend. Ook tijdens de avond zelf kunnen nummers worden aangevraagd. Dan kan het zo gebeuren dat klassiekers worden afgewisseld met nieuwe muziek, guilty pleasures voorbij komen en veel liedjes uit de jaren negentig en tweeduizend worden gedraaid. “Ik wil graag mijn passie voor muziek delen met de mensen in de kroeg en heb heel veel zin om het publiek én mezelf te laten verrassen.” aldus Wouter Felix.