Muziekbingo In de Gauwe Geit  

Hoe werkt het?

1. Stuur een appje naar Melissa om een kaartje te bestellen

2. Je ontvangt een betaalverzoek/tikkie. Betaald? Dan ontvang je via de app je bingokaart. 

* Ga op 6 Maart 2021 om 20.25u klaar zitten met je tablet/laptop.

* Ga naar de Facebookpagina : 'Kringloop in de Gauwe Geit'

 

Er worden nummers afgespeeld uit de jaren 60/70. Op je bingo kaart staan artiesten. Kruis de nummers aan die je hoort. 

Heb je bingo? Stuur dan een appje naar Melissa. De eerste app die binnenkomt heeft de bingo. Valse bingo? Je speelt deze ronde niet meer mee.

Tussen de bingo door worden er algemene vragen gesteld waarmee  je ook nog een prijs(je) kunt winnen!  

Toch nog vragen? Laat een bericht achter of app/bel rustig. 

  november a.s vrijdag voor het eerst open om 10.30 uur, De geit als kringloopwinkel!!!

 


 

"Dankzij vrienden en Klanten bleef de nijverdalse kroeg van Gert(68)draaien: Grandioos!!!

Lees het hele artikel HIER


 

 Buddy Friends 7 Maart 

 Deze band staat bekend van hun onvervalste “recht-voor-z’n raap-songs”van blues, soul  and rock en roll. Ze spelen nummers uit de jaren ’60 ,’70 tot heden, die zijn omgebouwd tot herkenbare , swingbare songs, die met een rocksaus zijn overgforten. Opzwepende covers van o.a. Eric Clapton, Lynyrd Skynyrd, Dr Feelgood, maar ook van The Jam, Beatles en Stones. De bandleden hebben in diverse Nederlandse bands gespeeld, zoals Shocking Blue, the Motions , Rene and,  the Alligaters, the Maddoxs. Ze hebben veel bühne en studio-ervaring.   a.s. Zaterdagavond moet dus weer een top-avond worden in de Geit

 


22 februari Down At The Doctors in de Gauwe Geit

 Down At The Doctors uit Deventer is de enige Dr Feelgood-tribute band in Nederland. De tijden van de legendarische gitarist Wilco Johnson en zanger Lee Brilleaux herleven volledig bij een optreden van de mannen van “Down At The Doctors”. Deze band heeft zijn sporen verdiend in het rock’roll circuit en staan garant voor een show waar de energie vanaf spat!!

 

De bandleden van Down At The Doctors weten het publiek mee te slepen in  ( zoals zij het zelf noemen) een smerige rechttoe-rechtaan rock en roll dat elk muzikaal hart sneller en harder zal laten kloppen. Ik no-time zal de Geit op z’n kop staan. Kom dat dus op  22 februari vanaf 22.00 uur meemaken in de Gauwe Geit in Nijverdal


 

Muziek op zondag, muziek in de Gauwe Geit

De Nijverdalse tapperij" In de Gauwe Geit" wil zijn  bezoekers zo nu en dan trakteren op live muziek op de zondagmiddag. Luister op deze zondagmiddagen in "de Geit" naar heerlijke muziek , die goed in het gehoor ligt en waarbij je tijdens de muziek ook fijn met elkaar kunt praten.

Afgelopen 5 januari gaf Bert jansen een muzikaal optreden. Na de enthousiaste reacties nam café-eigenaar  Gert de Jong het besluit om het publiek vaker een muzikaal optreden cadeau te doen op de zondagmiddag.

Daarom is het 9 februari vanaf 16.00 uur de beurt aan Twan en Niek uit Enschede.  Gewapend met saxofoon, microfoon en akoestische gitaar zorgen zij voor een lekkere muziekmiddag.Van Eric Clapton tot ed Sheeran en van the Dubliners tot the Stones; alles komt voorbij. Muziek van liefhebbers, voor liefhebbers.

En .... voor degene die de voetbal niet willen missen, staat de achterste televisie aan .

In de Gauwe geit heet iedereen van harte welkom


 

Nieuwe editie van De Platenkoffer bij In de Gauwe Geit

 

Op zaterdag 30 november 2019 is het weer tijd voor De Platenkoffer. Het thema voor deze editie is de Brexit. Daarom wordt vanaf 21.00 uur café In de Gauwe Geit omgetoverd tot een Engelse pub. Met interactieve en ludieke spelletjes en het indienen van verzoeknummers wordt deze kroegavond gevuld. Wij vinden het leuk als je meedoet, maar je kan natuurlijk ook gewoon komen luisteren naar bekende en minder bekende songs uit de UK. De entree is gratis.

 


 

PlayItAgain  zaterdag 26 oktober in de Gauwe Geit

 

Ze hebben er weer zin in de guys & doll van PlayItAgain, in de nieuwe bezetting, inclusies Tom op sax. Het plezier en beleving  van de muziek spat eraf.Van ballads tot rock &roll. Met vertolking van o.a. Beth Harth, Anouk, John Mayer, Journey, Melissa Etheridge, Peter Frampton, steve Miller, Brood, Bowwie, the Stones…..kortom een live-sessie met songs die staan als een huis. PlayItAgain begint om 22.00 uur te spelen tot 01.00 uur!

 

 


 

 

  Wouters Platenkast gaat op 23 maart a.s. door als De Platenkoffer

 

Op zaterdag 23 maart 2019 is het tijd voor De Platenkoffer.
Vanaf 21.00 uur worden in café In de Gauwe Geit de beste en verrassendste covers gedraaid.
Tijdens deze gezellige kroegavond kunnen songs aangevraagd worden,
maar worden ook bepaald door het kofferspel, waarbij tevens leuke prijzen te winnen zijn.
De entree is gratis.

 

 


 

 Ze zijn weer terug de guys & doll van PlayItAgain.

In deze setting met Brigitte als nieuwe zangeres verkent PlayItAgain vol enthousiasme de paden van het pure ‘back to basic’ gevoel.

Het plezier en de beleving van de muziek spat ervan af.

Van ballads tot up-tempo rock met electrisch- en akoestische gitaren, mandoline, mondharmonica en meerstemmige zang die het geluid van PlayItAgain bepalen. Met vertolkingen van o.a. Beth Hart, John Mayer, Journey, Melissa Etheridge, Peter Frampton, Steve Miller, The Band, Brood, Tina Turner,  Bowie, The Stones… kortom een live-sessie met songs die staan als een huis.

 


 

 

 Vlnr: Bert Kroese (gitaar, mandoline & vocals), Bert Luiken (bas), Brigitte Ten Kleij (leadvocals), Tom Wijnen (drum, gitaar & vocals), en Hans de Jong (gitaar). 

 


 

“Oude” klasgenoten houden reünie bij “ nog oudere “meester in de kroeg


Oud- leerlingen die in de 70-er jaren bij elkaar in de klas zaten in Rozenburg ( bij Rotterdam), hebben elkaar  na 10 weken speuren weer teruggevonden. Ze wonen natuurlijk nu door het hele land heen, zijn allemaal dit jaar 50 jaar geworden  en hebben ook de meest verschillende banen. De meester ,Hert de Jong ,  waarbij ze in 1979 in de klas zaten, heeft het onderwijs  enkele jaren geleden vaarwel gezegd en is in Nijverdal  uitbater van het  café:  In de Gauwe Geit geworden.


Hier wordt dan ook op zaterdag 18 november een reünie gehouden. Van de 27 leerlingen , komen er 22 en ook andere leerkrachten uit hun tijd zullen daar ook aanwezig zijn. ’s Avonds wordt er natuurlijk feest gevierd en de band Sideroad zorgt er mede voor dat het een grandioze avond zal worden. En natuurlijk is iedereen op 18 november welkom om naar de band Sideroad te komen kijken en luisteren, want ze spelen voor eerste keer in de Gauwe Geit. Aanvang 22.00 uur!


 Zaterdag 28 oktober komt deze toerbuffeltocht DOOR DE Gauwe Geit heen! 

Route groen !!!!!

Zie hier


 

 

Dankzij Eduard, Marcus, Jan, Jim, Gerti en Gary is ons DRIEBANDENTEAM KAMPIOEN IN HET WEDSTRIJDJAAR 2015-2016!


 

GAUWEGEIT LIBRE-TEAM KAMPIOEN 2015-2016 !

PROMOTIE NAAR DE 5-E KLASSE

HULDE MNIRETTE, FENNIE JOHAN, DANIEL, KLAAS ,MIRETTE EN Janine


Voetbalteam horecavoetbaltoernooi 15 mei 2016 2 e plaats

Voetbalteam horeca voetbaltoernooi 15 mei 2016  11 e plaats

 Trots: Kampioen!!!!!

 

  


In de Gauwe Geit in teken van Wouters Platenkast

Wouter Felix zal op vrijdagavond 1 april vanaf 21.00 uur in Café - Tapperij In de Gauwe Geit een kijkje geven in zijn platenkast. Ruim dertig jaar is hij bezig met het verzamelen van muziek. Deze avond zal hij op interactieve wijze door zijn platenkast gaan en kunnen de mensen in de kroeg meebeslissen welke muziek gedraaid wordt.

Wat begon als een soort grap aan de bar is nu uitgroeit tot een avondvullend programma en dat is geen grap. Op de facebookpagina van In de Gauwe Geit en via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen verzoekjes worden ingediend. Ook tijdens de avond zelf kunnen nummers worden aangevraagd. Dan kan het zo gebeuren dat klassiekers worden afgewisseld met nieuwe muziek, guilty pleasures voorbij komen en veel liedjes uit de jaren negentig en tweeduizend worden gedraaid. “Ik wil graag mijn passie voor muziek delen met de mensen in de kroeg en heb heel veel zin om het publiek én mezelf te laten verrassen.” aldus Wouter Felix.